StudioTrend

A velünk megtervezett otthon meghitt, kényelmes luxus. Egyedi, személyre szabott, amilyen senki másnak nincs.

Eredményeim

Publikációk


2014. Augusztus - ARCHLine pályázat - Modern nappali "A hónap képe", első helyezet
"Az év lakberendezője - 2011." pályázat különdíj
"Az ideális konyha BOSCH berendezéssel" - pályázat 1997. III. helyezés

2014. Április - Otthonok és Kertek Magazin - Olasz kényeztetés
2014. Február - Otthonok és Kertek Magazin - Hogyan varázsoljunk mesés keletet?
2013. December - Otthonok és Kertek Magazin - Fókuszpont a fürdőszobában
2013. November- Otthonok és Kertek Magazin - Glamour fürdőszobák
2013 Szeptember - Otthonok és Kertek Magazin - Otthon a ház tetején
2008-2009 Világítástechnikai Évkönyv - Lakberendezés és fény a térben

Rólam mondták


"Kedves Éva,

nagyon köszönöm a képeket, most lett időm végignézni, mert TÉNYLEG darabokra szedték tegnap a szuterént, odafönt pedig 5cm por borít mindent.
SZóval nagyon klassz ez az ágy melletti lámpa ötlet, és jók a képek is, emésztgetem. Meg a lépcsős fotóknak is örülök, mert féltem egy kicsit, hogy szállodás lesz, de ezek megnyugtatnak.
Összességében, meg hihetetlen klassz volt, ahogy működött: az hagyján, hogy gyorsan kijött hozzánk; de utána pont azt nyújtotta, amire szükség volt: profin, a mi ízlésünket kitapogatva, határozottan elmondta, hogy mit hova és hogyan. Ez azért fontos (és becsapós), mert olyan nyilvánvaló volt minden, ahogy elment: nem is tudtam elképzelni, hogy a lakást másként is be lehetne világítani, mint amiben megegyeztünk. Nem is értettem, hogy ezt miért nem tudtam magamtól. Na, ez a profizmus (és a csapda, mert a kliens annyira azonosul az eredménnyel, mintha teljesen az övé lett volna minden ötlet:)

Szóval gratulálok és köszönöm még egyszer:
Ági"

"Kedves Éva!

Örömmel támogatom a munkáját, nagyon meg voltam elégedve kreativitásával, pontosságával, precíz többirányú ajánlatával. Imponált nagyvonalúsága minden téren. A rendelő igényes tervezése bevonzza az igényes betegeket. Hála magának a napom nagy része egy nagyon szép rendelőben zajlik, ez jó érzéssel tölt el. A páciensek is szívesen jönnek és a függönyt gyakran megdicsérik, pedig találkozásunk óta több mint öt év telt el. Nagyon jó asztalost ajánlott, aki lányomnak minden igényt kielégítő, több évtizedre szóló bútort készített. Szakmai kapcsolatai sokat segítettek, kivitelezést jelentősen könnyítették."

Üdvözlettel:
Dr. Fóris Gyöngyi