A velünk megtervezett otthon meghitt, kényelmes luxus. Egyedi, személyre szabott, amilyen senki másnak nincs.

Tervezés

Lakberendezés, belső tér tervezés


Privát lakóingatlanok - lakás, családi ház, nyaraló - exkluzív berendezése.
Irodák, közületi terek - iroda, kávézó, panzió, kiállítási stand igényes kialakítása.
Lakásvilágítás szaktanácsadás.

Kompletten megvalósítjuk otthonodat, kulcsrakész átadással a nappalitól a konyhán keresztül a teraszig - hogy levegyük a válladról a szervezéssel járó gondot és megvalósuljon a megálmodott enteriőr.

A tervezés kezdetekor együtt átbeszéljük az elképzelt stílust, színeket, képeket, fotókat, szokásokat, hangulatokat - Itt az idő, hogy összegyűjtsd merész álmaidat!
Lakásfelújítás előtt átnézzük a bútorok, tárgyak listáját – Mi marad, mi megy?
Megtervezzük Veled a határidőket - Mikorra szeretnéd látni a kész enteriőrt.

Az első konzultáció alkalmával - a megrendelt munka jellegétől függően – megtekintjük a helyszínt és a terveket. Ezután következik a berendezési koncepció, ütemezés és az árajánlat összeállítása.

Belső tér tervezés folyamán meghatározzuk a funkcióknak megfelelő kialakítást, felületeket és anyagokat. Összeállítjuk a bútorozási- lakberendezési koncepciót, vázlatterveket készítünk.

A végleges tervdokumentációhoz elkészülnek a valósághű látványtervek, színtervek, burkolat kiosztási tervek is. Azért, hogy a megvalósítás zökkenőmentes legyen, összeállítjuk a világítási-, gépészeti koncepciót, a beépített bútorok terveit és a betervezett berendezési tárgyak listáját.

A tervezés, komplett lakberendezés ára a munka összetettségétől függ, ezért kérj személyre szabott árajánlatot itt!